Gratis verzending
Vakkundig advies
Gecertificeerde producten
100% Natuurlijk
Duurzaam geproduceerd

Retourneren

Retourneren & Herroepingsrecht

Mocht een product niet aan je verwachtingen voldoen. Dan kun je het aan ons retour sturen. Maar doe dit niet zonder deze pagina goed te lezen.

Je hebt het recht om jouw bestelling tot maximaal 14 dagen na de bevestigingsmail te annuleren en te retourneren. Na annulering heb je 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en -verpakking aan ons geretourneerd moeten worden.

Als je het bedrag van de aankoop terug wilt, vergeet dan niet jouw bankrekeningnummer (IBAN) te vermelden op het retourformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag, binnen 14 dagen nadat het product in goede staat retour ontvangen is, vergoeden. Maak voor retourneren en herroepen gebruik van het retourformulier.

Retour- / Herroepingsformulier

Wij vinden het jammer om te horen dat je het product wilt retourneren. Uiteraard staat onze klantenservice voor je klaar. Wanneer je dit formulier volledig invult en naar ons toestuurt en/of toevoegt bij je retour, kunnen wij je zo goed mogelijk van dienst zijn.

*Zie voorwaarden onderaan de pagina.

Retouradres

DHS Services B.V.
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk

*Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.